Container huren, Hoe werkt dat?

1: Kies uw container

Kies op onze site de juiste container, we hebben de keuze uit 3, 6 en 10m3 containers voor verschillende afvalsoorten. Weet u niet precies welke container u nodig heeft? ga dan naar onze afvalwijzer, mocht u nog vragen of hulp nodig hebben kunt u ons ook bellen op 010-3060457 of een WhatsApp bericht sturen op 06-19009544. Uiteraard kunt u ons ook een bericht sturen via onze contact pagina.

2: Voer uw gegevens in

Nadat u een container heeft gekozen controleert u de bestelling en kunt u gaan afrekenen via iDeal. Op deze pagina worden uw gegevens gevraagd, en indien de container ergens anders afgeleverd moet worden dan het factuuradres kunt u dit aangeven. Tevens kunt u aangeven op welke datum u de container geleverd wilt hebben. Bent u ondernemer, en heeft u regelmatig een container nodig maak dan ook een account aan dan kunt u de volgende keer sneller bestellen.

3: Uw container wordt geleverd op de afgesproken datum

Uw container wordt geleverd op de afgesproken datum, zorg er voor dat de plek waar de container geplaatst moet worden vrij is en dat de vrachtwagen hier makkelijk kan komen. Een container neemt ongeveer ГГn parkeerplaats in. Indien gewenst wordt u van te voren nog gebeld zodat u met de chauffeur kunt afstemmen hoe de container geplaatst wordt.

4: Vul de container

Zodra de container staat kunt u deze vullen met het afval. Let er op dat u alleen afval er in gooit wat hoort bij de bestelde container, indien er afval in zit wat niet bij de bestelde container hoort worden er namelijk extra kosten in rekening gebracht. U kunt de container vullen tot maximaal 20cm boven de rand dit in verband met de verkeersveiligheid.

5: Container vol? Laat deze weer ophalen

Zit de container vol, of bent u klaar met uw klus dan kunt u de container weer op laten halen. Dit kan telefonisch via 010-3060457 of via de website op de pagina “Ophalen en Wisselen”. Heeft u weer een nieuwe container nodig? Dan besteld u deze eenvoudig en snel via onze website.

Bekijk ook eens ons filmpje