Over ons

REMONDIS is een moderne dienstverlener op het gebied van afvalinzameling, recycling en rioolservice. Met onze diensten en innovatieve kennis beschermen en verbeteren wij uw en onze leefomgeving efficiƫnt en doelgericht. REMONDIS is een Duits familiebedrijf, opgericht in 1934. Ons bedrijf kenmerkt zich door een grote regionale betrokkenheid. We werken over de hele wereld in meer dan 35 landen, terwijl het onze bedrijfscultuur is om dicht bij onze klant te willen staan en langdurige relaties aan te gaan. Wij hechten veel waarde aan wederzijds vertrouwen en een prettige samenwerking. Kortom, de mens staat bij ons centraal!

Het huren van een container scheelt veel tijdrovende ritten aan het afvalbrengstation. Wij leveren een totaalpakket voor het inzamelen van afval. De meest voorkomende afvalstromen zijn: bouw- en sloopafval, bedrijfsafval, schoon puin/stenen, hout, groenafval en grond. Maar ook glas, papier/karton en ijzer kunt u door ons laten afvoeren. Wij verwerken uw afval op milieuvriendelijke wijze.

Remondis Rotterdam verhuurt en levert containers in de regio Rotterdam. Om u te laten profiteren van de scherpste prijs is de prijs afhankelijk van de afstand van ons bedrijf. Hoe dichter bij Rotterdam-Nesselande hoe goedkoper de container. Onze aanrijtijden zijn kort, dus wij kunnen snel schakelen.

U kunt uw bestelling telefonisch aan ons doorgeven (tijdens kantoortijden) of online (24 uur per dag, 7 dagen per week).

Bestel een container online of bel: 010-3060457